Tips til hvordan du kan drive din egen food truck

Mange drømmer om å åpne egen bedrift slik at de kan servere mat til andre, men tør kanskje ikke å ta steget ut i å åpne en hel restaurant. Restauranter er tross alt en stor risiko med tanke på investeringen, så da kan en food truck være et fantastisk alternativ. Dette innebærer mye mindre risiko, og du får fortsatt både lage mat og servere gjester. Her finner du derfor noen tips til hvordan du kan åpne og drive din egen food truck.

Noe av det aller viktigste når man skal åpne en food truck, er selvfølgelig at bilen i seg selv er trygg og stødig. En food truck må inneholde et ordentlig kjøkken hvor du har alt du trenger, og som samtidig kan drives effektivt. Dette krever mye utstyr som selvfølgelig også veier mye. Derfor er det helt essensielt at du velger rette dekk og felger, som tåler vekten av alt utstyret. Hos Dekk365 finner du heldigvis dekk og felger som er rimelige i tillegg til å være av god kvalitet, slik at du kan redusere startinvesteringen din og fortsatt vite at bilen din er trygg.

Dropp alkoholen

I disse tider er det veldig mye frem og tilbake rundt alkoholsalg, og NRK skrev i februar om mye matsvinn på spisesteder grunnet kravet om å bestille mat sammen med alkohol. Det kan derfor være lurt å droppe alkoholsalg slik at du slipper å kjøpe inn alkohol som du ikke engang vet om du får solgt, og holde fokuset på maten.

Interessant design

Maten er kanskje det som får kundene til å komme tilbake, men aller først må du tiltrekke dem med designet ditt. En hvit monoton food truck blir ofte oversett, men dersom du skaper et friskt design og et kult konsept vekker du fort interesse. Når du så har vekket kundenes oppmerksomhet, lar du maten tale for seg selv og før du vet ordet av det kommer de igjen og igjen.

Med disse tipsene vil du allerede være godt på vei mot å kunne åpne din egen food truck. Vi gleder oss til å se deg ute i gatene og få høre om konseptet ditt. Så, sørg for at maten lever opp til forventningene og lykke til.