Her bør du bo i Bergen

Skal du bo på hotell i Bergen? Da har du kommet til riktig sted. Her får du mer informasjon om noen av de beste hotellene som Bergen har å by på. Uansett hvilket av disse hotellene du velger, kommer du til å få et herlig hotellopphold – så her er det bare å la seg inspirere.

I februar fikk Hotel Bergen Børs sin første Michelin-stjerne, det vil si at restauranten bare fikk denne utmerkelsen. Dette er faktisk også den første stjernene til Bergen – noen gang. Det er ikke rart at jubelropene var høye når denne beskjeden kom, så dette er altså hotellet for deg som er en ekte foodie – og som liker å spise godt når du reiser. Det er selvsagt ikke kun restauranten som imponerer, rommene på dette hotellet er virkelig noe for seg selv. Også kan du jo bare å drømme om frokosten … bare pass på at du bestiller et rom som har frokost inkludert i prisen.

Zander K i Bergen er designhotellet hele verden skriver, ja – dette hotellet har fått omtalte i mange anerkjente magasiner verden over. Men heldigvis trenger ikke luksus å koste skjorta, og dette hotellet er faktisk ganske rimelig – og da spesielt hvis du reiser utenfor høysesongen. De kaller seg selv for Bergens mest urbane hotell, så dette er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt Bergen har å by på.

Clarion Hotel no 13 er en klassiker i Bergen, og dette er derfor et hotell mange reisene allerede har et forholdet til. Du bør velge dette hotellet hvis du ønsker å bo et komfortabelt sted, og hvor de ansatte er glade i gjestene sine. Hvis du ofte er i Bergen er derfor dette et godt alternativ, og du vil nesten føle deg som hjemme hvis du bor her. Designer er i god, gammeldags Clarion-stil – men kanskje litt kulere enn andre hoteller i denne kjeden.

Uansett hvilket av disse tre hotellene du velger, så vil du helt sikkert få et fint opphold i Bergen.