Deilig mat i en grønn storby

Uansett formål og lommebok, finner du det hotellet du ser etter i Bergen, hos hotellbergensentrum.com. Hansabyen er et ypperlig sted for alle matelskere. Ønsker du oppleve deilig mat i en grønn storby, er Bergen ditt reisemål.

bergen-norge

De mange hotellene ligger godt til rette i en by hvor det daglig kommer fersk fangst fra havet. Ta lunsjen eller middagen på en av de mange restaurantene, og opplev havets delikatesser som hummer, reker og en av de mange fiskeslagene. Ønsker du å velge blant et større utvalg, og tilberede maten selv i din leide leilighet, kan du også finne råvarer på byens fisketorg, som ligger ved Bryggen.

Ønsker du å betrakte den flotte Hansabyen, kan du også ta den kabeldrevne Fløibanen 320 m.o.h. opp til Fløien Folkerestaurant. Flere hoteller ligger med gåavstand til Fløyen, Bergens mest populære attraksjon. Nyt sesongens råvarer som kommer rett fra havet, og se ut mot Bryggen, Vågen og Nordsjøen i det fjerne fra restauranten. Ta et avbrekk fra byens impulser og oppdag de gode smakene med storslagen utsikt.

Har du romantiske planer med kjæresten, anbefales et opphold på Scandic Neptun. Beliggende på den kjente Bryggen huser hotellet en trestjerners restaurant, Lucullus. Lucullus regnes som en av Bergens beste gourmetrestauranter. Med et fransk kjøkken og kortreiste råvarer fra havet rett utenfor, er du sikret en god smaksopplevelse her. Ønsker du en mer uformell opplevelse, kan du også nyte din nytrukne kaffe fra husets bistro Restaurant Pascal Mat og Vin. Scandic Neptuns hotellbar, som er oppkalt etter kunstneren Ludvig Eikaas, kan også anbefales dersom du ønsker å nyte klassisk drikke og atmosfære. Hotellets nyeste restaurant. Restaurant Entré, er ypperlig mellom de mange teaterbesøkene i denne kulturbevisste staden.