Det beste av Oslo

I Oslo kan du glede deg over en multikulturell hovedstad fylt av mange gastronomiske oppdagelser! Her kan du se fram til flotte restauranter både på de mange store hotellene og frittstående restaurantene med sine individuelle særpreg. Nyt norske råvarer i særklasse og internasjonal mat fra alle verdens kanter som har funnet veien til Oslos restauranter.

restaurant

Ønsker du å smake sjømat, finner du et bredt spekter av restauranter som har havets delikatesser på menyen, spesielt rundt Aker Brygge. Dagens lokaler for de mange restaurantene her rommet en gang det gamle Aker Verft, hvor de reparerte gamle dampbåter. Restauranten D/S Louise har fått navnet sitt fra en av de gamle dampbåtene. Både inventaret og menyen er inspirert av havet. Prøv restaurantens fiskesuppe med laks, torsk, blåskjell og kamskjell og nyt et glass hvit vin fra vinkartet. Oppskriften er hemmelig, så denne suppen får du bare servert her! Restauranten tilbyr råvarer ut fra de forskjellige sesongene. Besøker du Tigerstaden i løpet av sommerhalvåret, kan du nyte kortreiste ferske reker som har ankommet brygga på morgenkvisten på Louises egen utendørs «Lekter’n», som kun har åpent sommerhalvåret.

Har du lyst til å smake byens beste kebab, bør du ta veien til Bislett Kebab House. Velg mellom flere forskjellige kebaber til priser alle gjerne gir for en opplevelse i særklasse. En klassiker er kebab i pitabrød.

Har du et fullbooket program, er det deilig å finne byens beste restauranter rett utenfor døren av hotellet. For tips om restauranter, besøk hotelloslo.info. Her er noen tips:

  • Her kan du nyte retter som virkelig gir deg vann i munnen. Bygningen ligger beleilig til ved Kirkegata og er datert helt tilbake til år 1640. Bygget er enestående fra den tiden.
  • Delikatessen: Fråts i fingermat på Oslos beste tapasbar. Sitt inne i hyggelige lokaler på Aker Brygge og nyt matretter på spansk vis.
  • Høres asiasisk inspirert mat godt ut, anbefales Pjoltergeist. Her kan du bestille en rett direkte i baren eller velge en såkalt Zuper Pakki til 750 kr og få servert en 8 retters overraskelsesmeny med norske råvarer med koreanske og japanske smaker. Nyt spennende mat i den gamle MC-baren i Rosteds gate!